chaletpark-markslag-bungalow

Nieuwsbrief 2018-2 Nieuw systeem voor openen slagbomen

Terug naar index

NIEUWSBRIEF 2018-2
 
Nieuw systeem voor openen slagbomen
 
Het  huidige kenteken registratie systeem
voldoet niet en wordt vervangen.
Oorzaken zijn de aanhoudende
storingen en handmatige ingrepen.
 
De toegang systemen aan de noord en zuidzijde worden aangepast voor bediening van de slagbomen met een z.g. badge (toegang sleutel). De badge wordt voor één voertuig uitgegeven en is gekoppeld aan de naam van de perceel houder. De badge-lezers worden  ingebouwd aan de  intercom palen. Vanuit de auto is met de badge de slagboom te openen en het park op te rijden. Uitrijden gaat automatisch. Gebruik van de intercom is voortaan uitsluitend bestemd voor hulpdiensten en leveranciers.
 
De installatie werkzaamheden zijn op 19 april a.s. ingepland met een uitloop van een paar dagen.
 
In de overgang naar het nieuwe systeem blijft het kentekenregistratie systeem werken totdat de nieuwe installaties klaar en getest zijn. Hierna volgt de uitgifte van de badges door bezorging in de postbussen. Perceel houders zonder postbus kunnen de badge afhalen op kantoor. U krijgt hierover tijdig bericht.
 
Het certificaat voor opname in het toegang computersysteem blijft voor het nieuwe systeem van toepassing. De hierin vermelde borgsom is geldig voor de badge. Bij verlies is het bedrag  opnieuw verschuldigd. De badge is niet overdraagbaar of aan derden uit te geven. Bij misbruik is de sanctie een  blokkering van gebruik.