chaletpark-markslag-bungalow

Te koop: chalet Arcabo, type Charleston op chaletpark ’t Markslag te Buurse (gem. Haaksbergen) € 47.500,00

Terug naar index

Prijs: € 47.500,00

Op een ruime zonnige plek in chaletpark ’t Markslag te Buurse een vrijstaand chalet. Afmeting 11 x 4.90 m. met eigen parkeerplaats en een terras met veel zon. Geheel gestoffeerd en gemeubileerd. Licht interieur. Gebouwd in Canexel met kunststof kozijnen daardoor onderhoudsvrij. Twee blokhutten; afmeting 2.96 x 2.00 m.
 
Het chalet beschikt over centrale verwarming,
slaapkamers met twee persoons vast bed, logeerkamer met een vast bed,  luxe badkamer met douche, badkamermeubel en apart toilet.
Vaste aansluiting op gas, water, elektra.
 
Het park grenst aan het natuurpark Witteveen en de Buurserbeek en is het hele jaar open. Dichtbij zijn Buurse 1km Haaksbergen 6km. en Enschede 10km alsook het Duitse Alstätte 3 km .
 
Het park ’t Markslag is het gehele jaar open.
 
t Markslag’ is een chaletpark dat grenst aan het natuurgebied ‘Het Witte Veen‘. Het park is uitermate geschikt voor mensen die van wandelen en fietsen houden. Het park ligt in het bos en aan het riviertje ‘de Buurserbeek‘, waarin gevist mag worden.
Ons gastenbestand bestaat voornamelijk uit 55-plussers. Er is geen mogelijkheid tot verhuur aan derden. De koopchalets staan op ruime huurkavels, variërend van 150 t/m 300 m2. Het chaletpark is voorzien van een perfecte infrastructuur.
Kortom ”t Markslag’ is perfect voor mensen die zich in de natuur willen begeven maar niet af willen zien van het comfort dat zij thuis gewend zijn.