Het chaletpark

kantoor ‘t Markslag’ is een chaletpark dat grenst aan het natuurgebied ‘Het Witte Veen‘. Het park is uitermate geschikt voor mensen die van wandelen en fietsen houden. Het park ligt in het bos en aan het riviertje ‘de Buurserbeek‘, waarin gevist mag worden.

Ons gastenbestand bestaat voornamelijk uit 55-plussers. Er is geen mogelijkheid tot verhuur aan derden. De koopchalets staan op ruime huurkavels, variërend van 150 t/m 300 m2. Het chaletpark is voorzien van een perfecte infrastructuur.

Kortom ”t Markslag’ is perfect voor mensen die zich in de natuur willen begeven maar niet af willen zien van het comfort dat zij thuis gewend zijn.

GRATIS CHALET HERPLAATSEN.....!!!

"Ik wou dat ik hier weg kon………weg van die onrust en verkeerde plek."

Ontevreden? Herkent U dit? Dan hebben wij de oplossing. Kosteloos regelen wij het transport en de herplaatsing van uw mobiele chalet naar een schitterende rustige plek op ons 55+ chaletpark. Ter beschikking staan een aantal vrije percelen. Aan U de keuze.

Interesse? Vraag naar de voorwaarden, of maak een afspraak voor een gesprek en rondleiding.T: 053-5696666 E: info@chaletparkmarkslag.nl